COLECTOR DE OS CORTICAL

SET 5 SCRAPERE
K-22.000.00
Array
736,61 ron
Description

Recoltatorul Caiman este un instrument chirurgical pentru recoltarea de cip- uri de os cortical , folosite in tehnicile regenerative.

Mecanismul de actionare este asemanator cu acela al unei pile. Prin miscarea de tractiune recolta bucle de os cortical, care vor fi adunate in specialul compartiment.

Eficienta instrumentului este garantata de ascutirea perfecta a lamei care datorita calitatii ridicate de otel folosit se mentine pentru o perioada destul de lunga de timp garantand o recolta abundenta de particule de os.

In fata lamei, situata in partea anterioara a instrumentului, se gaseste fereastra de acces a materialului , spatiu calculat in minimul detaliu  pentru o dimensiune ideala a buclelor de os.

Marimea acestei ferestre nu poate fi modificata de operator prin presiunea exercitata pe instrument, garantand astfel omogeneitatea ideala a fragmentelor de os recoltat.

Un alt factor foarte important pentru a recolta rapid o cantitate adegvata de os este unghiul de incidenta intre lama si suprafata osoasa.

Dimensiunile ferestrei de acces impreuna cu unghiul de incidenta asigura cipurilor o morfologie usor de manipulat si de adaptat pe orice tip de defect osos intalnim.

In acelasi timp consistenta osului recoltat favoreaza o stabilitate optima a coagulului, conditie esentiala pentru succesul tehnicii de regenerare ososa.

Este important de stiut ca pentru a obtine o recoltare optimala de os, pozitia trebuie sa fie paralela cu suprafata osoasa.

In ultimul rand dar de mare importanta, din punct de vedere ergonomic, rezervorul asezat in partea anterioara a instrumentului, se deschide foarte usor in partea de sus, in asa in fel incat sa se poata deschide usor. 

PARTENERII KOINE

FURNIZORI DE INSTRUMENTAR STOMATOLOGIC CU EXPERIENTA INDELUNGATA IN DOMENIU

Contact KOINE

 

Dep. Vanzari

Contact Koine - Telefon +40 733.563.209

Contact Koine - Email  Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

 

Dep. Administrativ

Contact Koine - Telefon +40 31.425.0588

Contact Koine - Email  Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

SC NEMO DENTAL PRO SRL

C.U.I. RO29999088

J23/4791/2017

Romania