Newsletter

Koine pe Facebook

Deppeler

logo_deppeler

Deppeler este o firmă elvețiană care produce din 1934 instrumente stomatologice de lux, cu materiale de excepţie si folosind tehnici dovedite. Creatori ai autenticului M23 - de multe ori copiat, dar niciodată egalat - sunt renumiţi pentru respectul lor pentru precizie, precum şi pentru  tradiţia si calitatea produselor lor.

De la materia primă până la produsul finit, cunoștințele perfecte ale tehnicilor de producție le permit realizarea de instrumente care combină flexibilitatea și duritatea, asigurând în același timp o durabilitate de neegalat.

Firma oferă o gamă de instrumente a căror formă este optimizată, ceea ce face ca tratamentul stomatologic  să fie cel mai confortabil posibil pentru pacient și pentru medicul dentist.

Specializată exclusiv in fabricarea de instrumente de mână, Deppeler a dezvoltat mai mult de 500 de modele, pe care le produce în cea mai pură tradiție elvețiană.

PARTENERII KOINE

FURNIZORI DE INSTRUMENTAR STOMATOLOGIC CU EXPERIENTA INDELUNGATA IN DOMENIU

Contact KOINE

 

Dep. Vanzari

Contact Koine - Telefon +40 733.563.209

Contact Koine - Email  Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

 

Dep. Administrativ

Contact Koine - Telefon +40 31.425.0588

Contact Koine - Email  Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

SC NEMO DENTAL PRO SRL

C.U.I. RO29999088

J23/4791/2017

Romania