Newsletter

Koine pe Facebook

Terms of Service NEMO DENTAL PRO SRL
logok.png

Termeni si conditii aplicate pentru utilizarea site-ului Koine.ro

 

Articolul 1- OBIECTUL

Prezentele condiţii generale de vanzare au ca obiect definirea termenilor si condiţiilor prin care KOINE DENTAL SRL propune şi vinde propriile produse clienţilor sai.

 

ARTICOLUL 2 - ACCEPTAREA CONDIŢIILOR

Clienţii declara ca au luat la cunostinta, la momentul comandarii, prezentele conditii generale de vanzare si declara in mod expres acceptarea lor.

Prezentele condiţii generale de vanzare reprezinta relatia contractuala intre KOINE DENTAL SRL si clienţii sai, cele doua parti le accepta fara rezerve.

 

ARTICOLUL 3 - COMANDA

KOINE DENTAL SRL va confirma clientului plasarea comenzii prin trimiterea unui mesaj de confirmare la adresa de e-mail furnizata la momentul inregistrarii pe site-ul www.koine.ro.

Acest mesaj nu constituie factura. Factura va fi trimisa in original impreuna cu produsele.

KOINE DENTAL SRL isi rezerva dreptul de a refuza sau anula orice comanda al unui anumit client in caz de insolventa sau in caz de neplata al comenzii sau a unei neplati a unei comenzi anterioare.

Clientul se angajeaza sa furnizeze informatiile corecte la momentul inregistrarii unei comenzi. KOINE DENTAL SRL nu isi asuma raspunderea pentru erorile comise de catre clientul in cauza (adresa de livrare, adresa de facturare, in special) si intarzieri ale livrarii sau incapacitatea de a livra produsele derivate din aceste erori.

 

ARTICOLUL 4 - LIVRAREA

Unele dintre produsele propuse de catre KOINE DENTAL SRL propriilor clienti pot avea intarziere de maximum doua saptamani de la momentul comandarii pana in momentul expedierii.

Livrarea va fi efectuata prin curierat.

Din motive de disponibilitate a produselor comandate, o comanda poate fi prelucrata in mai multe livrari.

In cazul in care produsele comandate trebuie sa fie expediate la doua adrese diferite, trebuie sa se faca doua comenzi diferite sau sa ne contactati telefonic sau prin e-mail.

 

ARTICOUL 5 - RAMBURSAREA

Clientul dispune de o perioada de 30 de zile incepand de la livrarea produsului comandat pentru a-l restitui firmei KOINE DENTAL SLR printr-un schimb de marfuri sau o rambursare.

In acest caz, clientul trebuie sa retrimita produsul nou, intact, insotit de toate eventualele accesorii si documentatia la urmatoarea adresa:

SC NEMO DENTAL PRO SRL

PRELUNGIREA COLENTINA NR.1, AP.2

MOGOSOAIA, JUD. ILFOV

In caz de retragere, NEMO DENTAL PRO SRL se angajeaza sa ramburseze suma varsata de catre client fara costuri, cu exceptia costurilor de expediere.

 

ARTICOLUL 6 - PRETURILE

Preturile sunt exprimate in euro.

Preturile nu cuprind costurile de transport.

Pretul indicat in confirmarea comenzii este pretul final, inclusiv TVA si transport.

 

ARTICOLUL 7 - PLATA

La momentul inregistrarii comenzii clientul indica modalitatea de plata pe care o prefera.

Plata poate fi efectuata:

- In numerar, acordat curierului la primirea marfii.

- Prin transfer bancar la:

S.C. NEMO DENTAL PRO SRL

IBAN RO84BTRL04001202103795XX

BANCA TRANSILVANIA

 

ARTICOLUL 8 - GARANTIA

Mai multe detalii despre modul in care beneficiati de garantia produselor aici: Garantia produselor.

Clientul poate contacta in orice conditii serviciul clienti la numarul 0733.563.209 sau trimitand un e-mail la Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

 


About
Contact

PARTENERII KOINE

FURNIZORI DE INSTRUMENTAR STOMATOLOGIC CU EXPERIENTA INDELUNGATA IN DOMENIU

Contact KOINE

 

Dep. Vanzari

Contact Koine - Telefon +40 733.563.209

Contact Koine - Email  Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

 

Dep. Administrativ

Contact Koine - Telefon +40 31.425.0588

Contact Koine - Email  Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

SC NEMO DENTAL PRO SRL

C.U.I. RO29999088

J23/4791/2017

Romania